TEAM VAN VVA EN SAMENWERKING MET OMNISEQ.NL

Mr. Anja van Velsen is generalist, maar ook specialist op het gebied van milieurecht, vastgoed- en bouwrecht, het contractenrecht (verbintenissenrecht) en privacywetgeving.

Anja was, alvorens zij VVA opstartte, werkzaam voor overheden en het bedrijfsleven, waar zij ruime ervaring heeft opgedaan als beleidsmedewerkster, directiesecretaris en bedrijfsjurist.

Opleiding: Universiteit van Amsterdam, met als afstudeerrichting privaatrecht.


Ir. Niko Bel richt zich via zijn cyber security onderneming omniseq.nl op het beveiligen van het midden- en kleinbedrijf. Hij werkte zowel voor grote multinationale ondernemingen als voor start-ups en deed zijn ervaring voornamelijk op in het buitenland. Hij was tot 2017 werkzaam als CISO van een onderneming met commerciele datacenters in Estland, Polen en Rusland. Niko is gecertificeerd als ISO27001:2013 Lead Implementer, CISSP (ISC2), CISM (ISACA) en GDPR Practitioner. Sinds September 2017 werkt hij samen met Anja van Velsen als technisch-juridische tandem om kleine en middelgrote ondernemingen, organisaties en instellingen compliant te maken met de nieuwe Europese  privacy wetgeving (AVG). Daarnaast helpt hij bedrijven met het invoeren van informatie beveiligings management systemen, die ISO27001 gecertificeerd kunnen worden.   

 

William Osinga is sales manager bij VVA. William is gecertificeerd Professional Business Communicator en heeft ruime commerciële ervaring op het gebied van verkoop van producten en diensten. Hij richt zich onder andere op het relatiebeheer met de klanten van VVA.