WELKOM

VVA is een juridisch adviesbureau met als specialisatie contractenrecht. VVA werkt voor (semi)overheden en het bedrijfsleven, met name het MKB. Wij kunnen u behulpzaam zijn bij het opstellen, toetsen en aanpassen van al uw contracten. 

Econome Mariana Mazzucato beschrijft in haar boek The Big Con o.a. hoe consultants bedrijven en overheden uithollen en verzwakken door weinig waarde te hechten aan het opleiden van de klant. Zij  vergroten de afhankelijkheid van externen, waardoor de klant onnodig op kosten wordt gejaagd. Op juridisch gebied bestaat vaak weinig kennis, vooral op het gebied van contracteren. Kennis die broodnodig is om contracten te kunnen opstellen en toetsen.

Misschien bestaat ook bij u het idee dat u het opstellen en toetsen van contracten niet zelf af kunt, niets is echter minder waar. Er is namelijk een oplossing die werkt, niet kostbaar is en ook nog eens veel tijd bespaart. Juridsche checklists, ontwikkeld vanuit de dagelijkse juridische praktijk ! Hoe het werkt wordt beschreven onder het kopje "Specialisaties".

VVA verzorgt indien gewenst ook incompany trainingen voor het opstellen, toetsen en beheren van contracten.

Vult u het contactformulier in voor meer informatie. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.